Begravningsbyrå Kungsbacka

Begravningsbyrå i Kungsbacka – Hitta en byrå för att ordna en begravning i Kungsbacka för någon som nyligen har förlorat en nära anhörig.

Att en vän eller familjemedlem dör är aldrig lätt. Det är inte bara förlusten vi känner utan också bristen på kontroll över din egen framtid och vad som händer härnäst.

Du kanske känner dig ledsen, arg, skyldig och rädd på en och samma gång. Men du ska veta att det finns andra människor där ute som har gått igenom detta tidigare och som kan hjälpa dig att hitta vägen framåt igen. I den här artikeln kommer vi att undersöka några av de saker som man bör tänka på när man ordnar en begravning för någon som nyligen har avlidit, bland annat hur mycket det kostar, vart man kan vända sig för att få råd om begravningsplanering.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Letar du efter en begravningsbyrå i Kungsbacka?

Det kan vara svårt att hitta rätt begravningsbyrå i Kungsbacka när man har förlorat någon närstående. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från kremering och begravning till planering av minnesstunder. Vår personal är kunnig om alla aspekter av begravningar och hjälper dig att guida dig genom denna svåra tid.

Du förtjänar sinnesfrid under denna tid, så vi arbetar med din budget och ditt schema för att se till att allt går smidigt på begravningsdagen eller minnesgudstjänsten.

Bästa begravningsbyrå i Kungsbacka

När någon du älskar går bort är det en av de svåraste perioderna i ditt liv. Det finns dock många saker man kan göra för att göra det lättare för dig själv och din omgivning. Ett sätt att göra detta är att hitta en begravningsbyrå i Kungsbacka som hjälper till med alla arrangemang.

Kungsbacka har många alternativ när man letar efter begravningsbyråer, men en sticker ut som är bättre än de andra.

Anledningen till att de står över andra begravningsbyråer i Kungsbacka (eller någon annanstans) är att de erbjuder en fantastisk kundservice som inkluderar vänliga hälsningar och tydlig prisinformation på deras hemsida så att du vet vad du kan förvänta dig innan du går in genom deras dörrar. De tillhandahåller även blommor och förslag på kläder.

Standardförmåner:

– Få en personlig rådgivare som hjälper dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig.

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Kungsbacka?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Kungsbacka. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Kungsbacka?

Pris för begravning i Kungsbacka varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Kungsbacka

Den civila begravningen är en kremeringsceremoni som arrangeras av familjen. Den civila begravningen, som måste utföras inom Kungsbacka stads gränser, kräver ingen urna eller kista, men den kan inte äga rum på offentlig eller privat egendom. Ceremonin består av en kremering av kroppen och spridning av kremerade kvarlevor till havs, i en flod eller sjö.

Begravningsblommor i Kungsbacka

Begravningsblommor ordnas av begravningsbyråerna i Kungsbacka. Begravningsbyrån ordnar blommorna på begäran.

Begravningsklädsel i Kungsbacka

Begravningsklädseln bör vara en mörk, elegant kostym eller en klänning. Shorts och t-shirt är olämpliga.

Begravningskista och urna i Kungsbacka

Begravningsbyrån kan hjälpa till med att ordna en kista. Familjen måste ta hand om urnan.

Karta över Kungsbacka

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Kungsbacka

Letar du efter en begravningsbyrå i Kungsbacka? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Gillis Edman Begravningsbyrå i Kungsbacka grundades av visionären Gillis Edman som i tonåren påbörjade sin karriär i begravningsbranschen. Fyrtio år senare är byrån en av Sveriges största. Deras målsättning är att med omtanke och lyhördhet tillmötesgå alla som väljer dem som begravningsbyrå. Det personliga mötet är viktigast och människan står i fokus.

En HBTQ-certifierad begravningsbyrå

Begravningsbyrån i Kungsbacka är HBTQ-certifierad vilket innebär att de har en tydlig handlingsplan för att arbeta med likabehandling, normkritik och bemötande.

En populär kyrka att använda för begravningsceremonin är Kungsbacka kyrka. Den kan bokas för en kyrklig begravning. Det är en träkyrka byggd i nygotisk stil, vackert dekorerad med oljemålningar.

Kungsbacka skogskapell kan användas för borgerliga begravningar och begravningsceremonier för olika religioner.

Kontaktuppgifter till Lavendla:

Energigatan 12
434 37 Kungsbacka
Tel: 0300 – 52 18 02
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Kungsbacka Begravningsbyrå
Borgmästaregatan 1
434 32 Kungsbacka
Tel: 0300 -939000
E-post: info@kbabb.se
Till deras hemsida 

Gillis Edman Begravningsbyrå
Nygatan 2
434 30 Kungsbacka
Tel: 0300 – 450 90 80
E-post: info@gillisedman.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Gymnasiegatan 16
434 50 Kungsbacka
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Kungsbacka
Östra Hamngatan 17
411 10 Göteborg
Tel: 031-10 78 19
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida