Begravningsbyrå Delsbo

Karta över Delsbo

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Delsbo

Letar du efter en begravningsbyrå i Delsbo? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Karins Begravningsbyrå

Karins Begravningsbyrå och Familjejuridik finns i Delsbo och i Hudiksvall och har över 20 års erfarenhet. Begravningsbyrån i Delsbo startades 2005 och är sedan 2009 en auktoriserad begravningsbyrå. Det är en liten, personlig begravningsbyrå som hjälper till med både kyrkliga och borgerliga begravningar.

”Kan hämta den avlidne direkt med kistan på äldreboendena”

Begravningsbyrån i Delsbo hjälper till med allt kring begravningen och bouppteckningen. Byrån kan hämta den avlidne direkt med en kista på äldreboendena i Delsbo och Bjuråker så att den avlidne inte behöver åka till kylrummen vid Hudiksvalls sjukhus. Vid det första besöket hos begravningsbyrån går ni i lugn och ro igenom alla detaljer och sedan får ni ett kostnadsförslag på de delar ni vill ha hjälp med.

Kontaktuppgifter:

Torggatan 2
820 60 Delsbo
Tel: 0653 – 153 01
E-post: info@karinsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lavendla

Lavendla Begravningsbyrå i Delsbo har god lokalkännedom och lång erfarenhet av att assistera anhöriga vid begravningar. Byrån som verkat sedan 2014 på orten erbjuder ett förutsättningslöst möte med en personlig rådgivare. Mötet kan ske hemma hos de anhöriga, i Lavendlas lokaler eller via ett telefonsamtal.

”Direkt efter bokningen får de anhöriga komma i kontakt med en präst”

Lavendla kan ordna en kyrklig begravning enligt Svenska Kyrkans ordning. Begravningsbyrån i Delsbo tilldelar direkt efter bokning de anhöriga en präst som håller i den kyrkliga begravningen. Denna kan hållas i vackra Delsbo kyrka som är en treskeppig basilika. Byrån kan också anordna en borgerlig begravning i ett lokalt begravningskapell, eller på annan önskvärd plats.

Kontaktuppgifter:

Tel: 065-32 20 77
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja är en begravningsbyrå i Delsbo som erbjuder möjlighet att boka personligt möte eller rådgivning via telefon och mejl. De har varit verksamma i Delsbo sedan 2018 och finns också på flera andra orter, som Asarum och Laxå. Byrån erbjuder möjlighet att boka begravningen själv på nätet.

”Ceremonin planeras tillsammans med en rådgivare”

Hos Wiljas begravningsbyrå i Delsbo går det att välja mellan ett antal upplägg som man sedan kan ändra på efter smak. En kostnadsfri offert går att erhålla och begravningen kan planeras i samråd med en rådgivare som har god lokalkännedom. En av de kyrkor där begravningen kan hållas är vackra Delsbo kyrka.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida