Begravningsbyrå Sala

Det har gått några dagar sedan du förlorade din älskade. Du är fortfarande chockad och begravningen är i morgon. Men du vet inte var du ska börja – vem ska stå för begravningen? Vad gör de? Hur mycket kostar det? Vem betalar?

Det finns så många frågor som måste besvaras innan du ens kan tänka på att börja planera din älskades sista avsked. Därför har vi sammanställt den här snabbguiden om hur du hittar en byrå i Sala som kan ordna en begravning åt dig (eller någon annan).

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Letar du efter en begravningsbyrå i Sala?

Vi är en familjeägd och driven begravningsbyrå som har betjänat samhället sedan många år tillbaka. Vår personal är medkännande, kunnig och erfaren. De kommer att vägleda dig genom denna svåra tid med värdighet och respekt.

Låt oss ta hand om alla detaljer så att du kan fokusera på det som är viktigast – att hedra din älskades liv. Från val av kista till catering, vi gör allt!

Kontakta oss idag för att ordna en visning eller en tjänst på vår begravningsbyrå i Sala!

Bästa begravningsbyrå i Sala

Det bästa begravningsföretaget i Sala är en plats där du kan hitta den perfekta begravningen för din älskade. Det finns många faktorer att ta hänsyn till när man planerar en begravning, och teamet är här för att hjälpa till. De svarar på alla frågor som du kan ha om begravningar, kremeringar, begravningar eller minnestjänster. Om du vill komma igång med dem redan i dag kan du besöka deras hemsida.

Sala begravningsbyråer

Om du är som många andra i dag vill du kanske hålla kostnaderna nere när du planerar begravningen av din älskade. Du kan göra detta möjligt genom att välja en begravningsbyrå i Sala som erbjuder överkomliga priser. Det bästa stället att hitta det lägsta priset är på deras hemsida – där de visar sina priser.

Standardförmåner:

– En personlig rådgivare som hjälper dig.

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person tar hand om allting åt dig.

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

Känslomässiga fördelar:

– Kunna ta farväl och hedra din älskade persons liv på det sätt som de förtjänar.

– Hitta sinnesro när det är dags att göra arrangemang.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Sala?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Sala. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Sala?

Pris för begravning i Sala varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Sala

En borgerlig begravning är ett arrangemang för en annan gudstjänst än en religiös ceremoni. En borgerlig begravning kan hållas på en kyrkogård, ett bårhus, ett krematorium eller ett kapell. Den avlidnes familj bestämmer vilken typ av gudstjänst de föredrar och hur den ska genomföras.

I vissa fall har människor kunnat få en begravning som har betecknats som en borgerlig begravning. Det innebär att det inte sker någon religiös ceremoni på begravningsbyrån under gudstjänsten.

Begravningsblommor i Sala

Det är upp till den avlidnes familj att bestämma. Om de inte anger vad de vill ha för blommor så ordnar begravningsbyrån det för deras räkning.

Begravningsklädsel i Sala

Vilken begravningsklädsel som ska bäras vid en begravning i Sala beror på den avlidnes religion. Det kan vara en bra idé att besöka kyrkan eller templet i ditt närområde för att få mer information om vad folk bär vid begravningar för den specifika religionen.

Begravningskista och urna i Sala

Begravningskistan och urnan kan köpas från ett antal leverantörer i Sala-regionen. Du måste undersöka dina alternativ på nätet eller fråga en begravningsbyrå vilket företag de använder.

Karta över Sala

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Sala

Letar du efter en begravningsbyrå i Sala? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Bergqvists Begravningsbyrå

För att utforma en personlig begravning och få stöd i den svåra tiden går det att vända sig till Bergqvists begravningsbyrå i Sala. De har jour dygnet runt och går att nås på telefon och e-post. Byrån grundades år 1927 av Edorf Bergqvist, och ägs nu av Claes Eklund.

Planera begravningen digitalt på deras hemsida

Begravningsbyrån i Sala har ett planeringsverktyg på hemsidan där det går att förbereda sig inför mötet med byråns representant. Efter att de anhöriga gjort sina val går det att boka tid.

En kristen begravning kan hållas i Västerlövsta kyrka som har ett kyrkorum täckt av stjärnvalv med strålar omformade till figurer. En minnesstund kan också hållas i Sockenstugan.

Kontaktuppgifter:

Hyttvägen 2
733 38 Sala
Tel: 0224 – 870 80
E-post: mail@bergqvists.se
Till deras hemsida

Fonus
Drottninggatan 13
733 30 Sala
Tel: 0224-122 01
E-post: sala@fonus.se
Till deras hemsida

Lavendla
Aguéligatan 1
733 38 Sala
Tel: 0224 – 166 02
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Fredsgatan 22
73 330 Sala
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Sala
Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida