Begravningsbyrå Kristinehamn

Om du har förlorat en nära anhörig och letar efter en begravningsbyrå för att ordna begravning i Kristinehamn vill vi gärna hjälpa dig.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som kan skräddarsys efter dina specifika behov. Vi kommer att arbeta nära dig varje steg på vägen; från att välja arrangemang för begravning eller kremering, skriva en dödsannons, ordna blommor och mycket mer.

Kontakta oss idag på så ska vi göra det till vårt uppdrag att ge dig sinnesro under denna svåra tid.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Det är inte lätt att planera en begravning

Personalen på Kristinehamns begravningsbyrå hjälper dig genom processen och svarar på dina frågor. Vi tar hand om allt från kista till blommor, så allt du behöver göra är att ta farväl.

Låt oss hjälpa till att göra denna svåra tid lättare för din familj genom att ta hand om alla detaljer. Du kan vara säker på att vi kommer att finnas där för dem varje steg på vägen, precis som vi skulle vilja att någon skulle finnas där för oss om vår älskade gick bort oväntat

Bästa begravningsbyrå i Kristinehamn

Döden är en oundviklig del av livet, men det betyder inte att det behöver vara ett morbidt ämne. Det finns många sätt att fira din älskade persons liv och få ett avslut under denna svåra tid.

Ett sätt att göra det är att planera deras begravning med hjälp av en begravningsbyrå i Kristinehamn. Här är några tips på hur du kan skapa en meningsfull ceremoni för din bortgångna vän eller familjemedlem.

Standardförmåner:

– Du kommer att kunna hitta en begravningsbyrå i närheten av din plats.

– Begravningsbyråer erbjuder många olika paket så att du kan anpassa tjänsten efter dina behov.

Känslomässiga fördelar:

– Du kommer att veta att allt har tagits om hand för dig, vilket ger dig sinnesro.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Kristinehamn?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Kristinehamn. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Kristinehamn?

Pris för begravning i Kristinehamn varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Kristinehamn

En borgerlig begravning i Kristinehamn är en icke-religiös ceremoni som följs av vänner och familjemedlemmar till den avlidna personen. Oftast observeras dessa ceremonier av familjemedlemmar utan att någon präst är närvarande. En kista kan användas eller inte.

Begravningsblommor i Kristinehamn

Vissa begravningsbyråer erbjuder sig att ordna blommorna till begravningen. Begravningsblommor ger skönhet och mening till varje gudstjänst.

Begravningsklädsel i Kristinehamn

Klädkoden för begravningar i Kristinehamn är vanligtvis mycket avslappnad. Vid en traditionell begravning bör du bära mörka färger och följa begravningsbyråns klädkod.

Begravningskista och urna i Kristinehamn

Begravningsbyråer i Kristinehamn är förståeligt nog de bästa leverantörerna av kistor och urnor. Det finns dock många andra företag som erbjuder samma tjänster. De finns alla i och runt Kristinehamn.

Karta över Kristinehamn

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Kristinehamn

Letar du efter en begravningsbyrå i Kristinehamn? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Kristinehamn är en fullservicebyrå. De har både digital och fysisk närvaro. Vid kontakt tilldelas de anhöriga en personlig rådgivare som assisterar med allt från att boka ceremonilokal till att kontakta en borgerlig officiant eller präst. Lavendla ordnar också solist, lokal för minnesstund och gravsättning. Företaget har även verksamhet i Stockholm.

”Anordna begravningen i en luftig och ljus omgivning”

För en kyrklig begravning kan begravningsbyrån i Kristinehamn boka Kristinehamns kyrka som har en luftig och ljus interiör. Med god akustik passar kyrkan bra för ceremonier av alla storlekar. Om det är en borgerlig begravning som ska bokas så finns Ljusets kapell, som har en avskalad arkitektur i grå färger.

Kontaktuppgifter:

Tel: 055-069 25 01
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Kungsgatan 33
681 31 Kristinehamn
Tel: 0550-144 50
E-post: kristinehamn@fonus.se
Till deras hemsida

Bolins Begravningsbyrå
Kungsgatan 48
681 31 Kristinehamn
Tel: 0550 – 100 73
E-post: info@bolinsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Kungsgatan 40
681 31 Kristinehamn
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Kristinehamn
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 99 61
E-post; info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida