Begravningsbyrå Karlshamn

Att förlora en älskad person är den värsta känslan som någon någonsin kan uppleva. Det är som om man befinner sig i en oändlig mardröm och inte kan vakna upp ur den. En av de saker som hjälper dig att ta dig igenom denna svåra tid är att hitta en begravningsbyrå i Karlshamn som ordnar din älskade begravning i Karlshamn och begraver dem med värdighet och respekt.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Om du har förlorat en nära anhörig är det svårt att veta vad du ska göra härnäst

Begravningen är den sista chansen för vänner och familjemedlemmar att ta farväl innan de tar sitt sista farväl. Det kan vara en känslomässig tid som för samman människor till stöd för varandra. Men att ordna begravningen kan också vara stressigt och överväldigande – särskilt om du inte vet var du ska börja eller hur mycket allt kommer att kosta.

Det är därför vi finns här! Vi tar hand om alla detaljer så att du inte behöver oroa dig för något annat än att finnas där för dina nära och kära under denna svåra dag. Du behöver inte längre oroa dig för att hitta en plats för gudstjänsten, reda ut vem som ska göra vad under minnesgudstjänsten och mycket mer.

Bästa begravningsbyrå i Karlshamn

Det finns många människor i Karlshamn som behöver ordna begravningar. Om du är en av dem är detta något för dig! Vi berättar allt om Bästa begravningsbyrå i Karlshamn och hur de kan hjälpa dig med dina behov

Bästa begravningsbyrå i Karlshamn har ett vänligt bemötande, så att människor känner sig avslappnade när de kommer för att prata med oss om sina älskades begravning. De har också en exakt prislista som låter dig veta vad allt kommer att kosta utan dolda kostnader eller överraskningar i efterhand. De erbjuder till och med förslag på kläder och blommor, så att hela upplevelsen blir så enkel som möjligt för alla inblandade – inklusive dig.

Standardförmåner:

– Din älskade kommer att tas om hand på ett bra sätt.

– Du kan känna dig lugn i vetskapen om att allt har skötts.

Känslomässiga fördelar:

– Begravningsbyrån finns där för dig och din familj i en svår tid.

– De ser till att ta hänsyn till varje detalj, så att du inte behöver oroa dig för något annat än att minnas din älskade med kärlek och lycka.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Karlshamn?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Karlshamn. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Karlshamn?

Pris för begravning i Karlshamn varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Karlshamn

En borgerlig begravning i Karlshamn är mycket lik en vanlig begravning. Vid en begravning kan kistan placeras i en nisch eller ett valv.

Begravningsblommor i Karlshamn

Begravningsblommor i Karlshamn placeras traditionellt ovanpå kistan vid en begravning. Begravningar kan hållas på många olika typer av platser, till exempel kyrkor, kapell, krematorier, till och med hem eller trädgårdar.

Begravningsklädsel i Karlshamn

Traditionell begravningsklädsel i Karlshamn är svart, men andra färger kan vara lämpliga. Det är viktigt att klä sig lämpligt för tillfället.

Begravningskista och urna i Karlshamn

Om du vill ha hjälp med att ordna en kista och urna i Karlshamn kan du ringa Begravningsbyrå Karlshamn.

ALLA BYRÅER I STAN

Letar du efter en begravningsbyrå i Karlshamn? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lavendla

För att göra begravningsplaneringen så skonsam och enkel som möjligt för de anhöriga har Lavendla begravningsbyrå i Karlshamn tre varianter på planeringsmöte. Ett fysiskt möte kan ske på det lokala kontoret eller så kan det ske på telefon. Planeringsverktyget på hemsidan kan också användas. Lavendla finns även i Helsingborg.

”Hjälp att ordna med allt det praktiska kring begravningen”

De flesta begravningar i Karlshamn hålls i den centralt belägna Carl Gustafs kyrka. Interiören har ljusa färger och lätta dekorationer, vilket skapar en luftig känsla. Akustiken är god, och praktfulla ljuskronor svävar över åhörarna. En borgerlig begravning kan ordnas av begravningsbyrån i Karlshamn i exempelvis Hvilans kapell. Det är ett enkelt och neutralt kapell utvändigt, och har dämpade färger inuti. CD-spelare finns att låna.

Kontaktuppgifter:

Tel: 045-422 63 03
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Södra Fogdelyckegatan 28
374 36 Karlshamn
Tel: 0454-128 30
E-post: karlshamn@fonus.se
Till deras hemsida

Ortholm-Hellbergs Begravningsbyrå
Hantverkaregatan 77
374 37 Karlshamn
Tel: 0454 – 103 51
E-post: info@ortholms.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Södra Fogdelyckegatan 28
374 36 Karlshamn
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Karlshamn
Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida