Begravningsbyrå Borlänge

Att förlora en nära anhörig kan vara en mycket svår och känslomässig upplevelse. Vi vet hur du känner dig och vi finns här för att hjälpa dig – så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om begravningsverksamhet i Borlänge.

Vi gör allt det svåra arbetet åt dig så att du kan fokusera på att vara med din familj under denna svåra tid. Vårt expertteam tar hand om allt från början till slut, inklusive råd om att välja urna eller kista, ordna blommor till ceremonin, hitta en gravplats eller en leverantör av kremeringstjänster nära Borlänge – plus mycket mer!

Låt oss prata idag om hur vi kan hjälpa till med begravningsarrangemang i Borlänge.

Vad händer med kroppen efter begravningen?

Det är aldrig lätt att planera en begravning

Det kan vara svårt att veta var man ska börja eller vilka steg som ingår i processen. Därför finns vi här för dig i Borlänge, med över 30 års erfarenhet av att arrangera begravningar och andra minnesstunder i Borlänge. Vi guidar dig genom varje steg i processen från början till slut, så att din älskades sista önskemål uppfylls.

Vårt team hjälper dig att hitta den perfekta platsen för din ceremoni och tar hand om alla detaljer så att du inte behöver oroa dig för någonting under denna svåra dag. Du förtjänar sinnesfrid i vetskapen om att allt har tagits om hand av proffs som förstår hur viktigt det är att hedra sina nära och kära.

Bästa begravningsbyrå i Borlänge

Den bästa begravningsbyrån i Borlänge är en som finns där för dig när du behöver den. Det är en byrå som hjälper dig att planera ditt sista farväl till en älskad person, oavsett vad de personliga omständigheterna kan vara. Den bästa begravningsbyrån i Borlänge erbjuder ett komplett utbud av tjänster till konkurrenskraftiga priser utan dolda avgifter.

De erbjuder allt från begravnings- och kremeringspaket till urnor och urnvaser, allt utformat för att passa individuella behov. Och de kan även ordna blommor eller handbuketter för dem som inte vet var de ska börja. Dessutom ger de till och med förslag på lämpliga kläder när de ordnar begravningskläder.

Standardförmåner:

– Du kan komma i kontakt med begravningsbyrån genom att besöka deras kontor, ringa på telefon eller boka ett hembesök så att de kommer hem till dig.

– Få professionell rådgivning från en rådgivare som hjälper dig att göra alla arrangemang åt dig.

Känslomässiga fördelar:

– Känn dig trygg i vetskapen om att en professionell person kommer att ta hand om allting åt dig.

– Få sinnesfrid i vetskapen om att din älskades sista önskemål uppfylls.

Vanliga frågor & svar

Vilken begravningsbyrå är bäst i Borlänge?

Det finns många riktigt bra begravningsbyråer i Borlänge. Kolla på sajten efter recensioner och priser.

Vad kostar en begravning i Borlänge?

Pris för begravning i Borlänge varierar från begravningsbyrå till begravningsbyrå. Bäst är om du besöker deras hemsida för att få exakt pris.

Borgerlig begravning i Borlänge

Civila begravningar i Borlänge är en ceremoni där kroppen av en avliden person begravs eller kremeras enligt civilrätten. Ceremonin omfattar vanligtvis en promenad från begravningsbyrån, kyrkogården eller krematoriet till gravplatsen.

Civila begravningar kan ske var som helst och behöver inte vara anslutna till en kyrka. Faktum är att de flesta civila begravningar äger rum på kyrkogårdar som inte är religiösa.

I många fall kommer det att finnas celebrerande personer på plats som utför en minnesstund för den som har avlidit. Detta inkluderar en monolog och ett tal för att hedra den avlidne personen.

En celebrant kan också inkludera uppläsningar av familjemedlemmar och vänner samt musik som spelas av ett band eller en solist

Begravningsblommor i Borlänge

Begravningsblommor arrangeras vanligtvis av den avlidnes familjemedlemmar

Begravningsbyråer i Borlänge kan också ordna blomsterarrangemang för din älskade persons gudstjänst.

Begravningsklädsel i Borlänge

Den klädsel som bärs vid en begravning i Borlänge beror vanligtvis på den avlidnes religion och kultur. Klädseln för en genomsnittlig begravning är vanligtvis svart och omfattar en kostym eller klädbyxor och en skjorta. Män bär svarta klädskor medan kvinnor bär svarta kläder.

Begravningskista och urna i Borlänge

Det verkar som om många människor i Borlänge är intresserade av att tillhandahålla begravningskistor och urnor. Detta beror på att det är en viktig del av begravningsverksamheten.

Familjemedlemmar vill hitta den bästa begravningsbyrån så att de kan få den bästa prissättningen och kvaliteten för denna tjänst. Du kan gå vidare och besöka några av dessa ställen om du vill se vad de har att erbjuda. Det är också tillrådligt att alltid vara försiktig när man utför begravningsarrangemang eftersom det finns särskilda regler och bestämmelser i detta avseende.

Karta över Borlänge

Vad man brukar tänka på i samband med en begravning

RELATERADE SIDOR

Lista på alla byråer i Borlänge

Letar du efter en begravningsbyrå i Borlänge? Här hittar du alla som finns. Här nedan hittar du en lista med dem alla.

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Borlänge erbjuder en trygg hand i form av en personlig begravningsrådgivare, som hjälper till med planeringen av begravningen. Denna kan göras via telefon, ett möte eller direkt via det digitala planeringsverktyget. Vid problem går det att slå en signal till kontoret så hjälper de till att komma vidare. Företaget finns också i Habo.

”Begravningsrådgivare som följer dig hela vägen”

Stora Tuna kyrka har en underbar arkitektur och är byggd i nordisk-baltisk stil. En altartavla med Jesus på korset pryder en av väggarna. Även Hagakyrkan finns tillgänglig, med sina takkronor i kristall tillverkade på glasbruket i Orrefors. Begravningsbyrån i Borlänge kan ordna borgerliga begravningar, kristna sådana och med annan trosinriktning.

Kontaktuppgifter:

Hummelgatan 10
784 35 Borlänge
Tel: 0243 – 20 44 29
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Stationsgatan 20
784 33 Borlänge
Tel: 0243-178 15
E-post: borlange@fonus.se
Till deras hemsida

Gylle Begravningsbyrå
Gamla Landsvägen 2
784 62 Borlänge
Tel: 0243-843 74
E-Post: info@gyllebegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Begravningsbyrån Borlänge-Tunabygden
Häradsvägen 25
784 34 Borlänge
Tel: 0243 – 880 85
E-post: info@borlangebegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 91 12
Tel: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravning
Tel: 010-551 70 35
Stationsgatan 17
781 23 Borlänge
Till deras hemsida