Kategorier
Begravningsbyrå

Begravningsbyrå i Tingsryd

Letar du efter en begravningsbyrå i Tingsryd? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lyckbackes Begravningsbyrå

Lyckbackes Begravningsbyrå är ett familjeföretag som drivits i två generationer av familjen Johansson. Företaget har bytt namn två gånger, senast år 2016 då Jenny och Jimmy Lyckbacke tog över verksamheten. Byrån har sitt kontor i Tingsryd och arbetar i hela Tingsryds kommun.

Hjälp och rådgivning inför begravning

Företaget är en auktoriserad begravningsbyrå som erbjuder hjälp och rådgivning inför en begravning och gör dessutom hembesök i Tingsryd vid behov. Byrån kan hjälpa till med allt från planering av begravningar och minnesstunder till val av kista och gravsten, samt med den juridiska biten. De hjälper dessutom till med inventering av sociala medier och att ordna med dödsannons.

Kontaktuppgifter:

Storgatan 64 B
362 30 Tingsryd
Tel: 0477 – 14040
E-post: info@lyckbackes.se
Till deras hemsida

Lavendla

Lavendla driver en begravningsbyrå i Tingsryd, vars personliga rådgivare har bred lokalkännedom. Det är enkelt att boka ett förutsättningslöst möte hos dem för att träffas i deras lokaler eller hemma hos den anhörige. Lavendla tar också gärna emot samtal per telefon. Det går att räkna ut slutpris och få gratis offert online.

Det finns lokala kyrkor och kapell att boka

Lavendla har en juridisk avdelning i Tingsryd som kan ge juridisk assistans. Det går också att få hjälp att söka ekonomiskt stöd om det krävs till begravningen. På hemsidan går det att läsa om de lokala kyrkor och kapell som finns att boka. Tingsås kyrka är naturskönt belägen, för ett vackert och ljust avsked.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0477763719
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja Begravningsbyrå finns i Tingsryd och kan hjälpa dig som anhörig med allt du behöver för att anordna en begravning. Det går även mycket enkelt och smidigt att boka och planera en begravning själv via företagets sida, där man tydligt kan se alla kostnader och få prisförslag.

Service med stort kundfokus

Hos Wilja Begravningsbyrå i Tingsryd kan man som anhörig enkelt och överskådligt anpassa och utforma begravningen efter önskemål. Byrån erbjuder grundläggande tjänster såsom bland annat utformning av ceremonin eller minnesstunden, annons, val av gravsten samt juridiska tjänster, men också ett antal specialtjänster. Exempel på specialtjänster som erbjuds är avsked innan kistläggning, påklädning av egna kläder, kistbärare och ceremonivärd.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 98 80
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå

När en nära vän eller familjemedlem gått bort kan planeringen av ett sista farväl kännas tungt och komplicerat. Begravningsbyrån Fenix i Tingsryd vill förenkla för anhöriga genom fasta priser, god service och digitala planeringsverktyg. Företaget bistår vid både borgerlig och kyrklig begravning.

”Färdiga begravningspaket och personlig service”

Fenix är en begravningsbyrå som erbjuder både digital planering med färdiga begravningspaket och personlig service på kontoret i Tingsryd. Offert och rådgivning är alltid gratis och företaget hanterar sedan hela begravningsceremonin med tillhörande administration med utgångspunkt i anhörigas önskemål och val. Företaget arbetar med fasta priser för att göra planeringen överskådlig och transparent.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida