Kategorier
Begravningsbyrå

Begravningsbyrå i Strömsund

Letar du efter en begravningsbyrå i Strömsund? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Strömsund är en personlig begravningsbyrå med bred lokalkännedom och lång erfarenhet av att anordna allt som rör en begravning. Byrån har ett nära samarbete med kyrkor, florister, catering, musiker och solister, officianter och andra aktörer, och hjälper gärna till att utforma en personlig begravning enligt anhörigas och den avlidnes önskemål.

Alla tjänster under ett tak

Lavendla begravningsbyrå erbjuder alla sorters tjänster som kan tänkas behövas när man ska anordna en begravning i Strömsund. Att boka ett rådgivningsmöte är gratis och förutsättningslöst, och byrån kan hjälpa till med alltifrån utformning av begravningsceremonin till att skapa en minnessida online, samt med juridiska tjänster och annan administration.

Kontaktuppgifter:

Tel: 067010185
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja Begravningsbyrå i Strömsund prioriterar de anhörigas välmående, och vill att planeringen av begravningsceremonin ska vara en lugn och trygg process. Därför går det att via dem ordna begravningen hemifrån, i en lugn och avslappnad miljö. Det går också att boka rådgivning på ortens kontor, där medarbetarna har god lokalkännedom.

Går att skräddarsy efter egna preferenser

Via hemsidan finns möjlighet att boka begravning i Strömsund på egen hand. Till att börja med finns olika färdiga upplägg att välja mellan, som sedan går att skräddarsy efter egna preferenser. Om hjälp önskas så tar Wilja gärna emot mejl eller telefonsamtal. De assisterar kring alla steg, inklusive planering, ceremoni och förberedelser, samt juridiska frågor.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå

Fenix Begravningsbyrå i Strömsund grundades 2014 med målet att ge de anhöriga fullständig kontroll över begravningen. Genom avancerad teknik och personlig service är det enkelt för de närstående att planera ceremonin så att allt känns helt rätt. På hemsidan går det att se alla kyrkor, kapell och begravningsplatser på orten.

”Anhöriga gör sina val via internet”

Hos Fenix går det att få en rådgivare med helhetsansvar som hjälper till från början till slut. Ett fast, rimligt pris visas med en uppdaterad sammanställning, vilket ger de anhöriga full kontroll. En begravning i Strömsund anordnas genom att de anhöriga gör sina val via internet, telefon eller på kontoret. Därefter sker ett möte med präst och en efterföljande begravning som Fenix ordnar.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida