Kategorier
Begravningsbyrå

Begravningsbyrå i Örkelljunga

Letar du efter en begravningsbyrå i Örkelljunga? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lavendla

I en tid av sorg och saknad hjälper Lavendla begravningsbyrå i Örkelljunga till med arrangemanget av begravningen. De har en flexibilitet kring planeringen av begravningen, den kan ske genom ett personligt möte, över telefon eller genom ett planeringsverktyg på begravningsbyråns hemsida. Ni kan välja mellan att ha antingen en kyrklig begravning med kristna inslag eller en borgerlig begravning som utformas efter egna önskemål.

”Håll begravningen i en kyrka med nygotisk stil från 1900-talet”

Den kyrkliga begravningen sker traditionellt enligt Svenska kyrkans ordning. Den kan också ske i enlighet med andra kyrkliga samfunds ordning. Två av kyrkorna i Örkelljunga kommun är: Skånes Fagerhults kyrka och Örkelljunga kyrka. Skånes Fagerhults kyrka är ursprungligen en medeltida kyrka. Den nutida kyrkan är byggd i nygotik stil, invigdes 1900 och har ett 30 m högt torn och är byggd i gult tegel. Insidan av kyrkan är ljus tack vare de många fönstren och de vita väggarna. 

Örkelljungas kyrka är ursprungligen från 1300-talet och har sedan dess byggts ut i omgångar och har idag sitt nuvarande korsformade utseende från 1846. Insidan är ljus med blå interiör. 

Den borgerliga begravningen kan t.ex ske i Skåne Fagerhult kapell eller i församlingshemmet. I Örkelljunga finns det flera platser för gravsättning, t.ex. Gamla kyrkogården och Nya kyrkogården. 

Kontaktuppgifter:

Tel: 0435 – 359 08
Storgatan 58
262 32 Ängelholm
E-post: info@lavendla.se
https://lavendla.se/begravningsbyra-orkelljunga

Fenix Begravningsbyrå
Storgatan 3 A
286 37 Örkelljunga
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Isacssons Begravningsbyrå
Skogavägen 6
286 21 Örkelljunga
Tel: 0435 – 502 47
E-post: daniel.ohlin@isacssonsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Örkelljunga
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 79 98
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida