Kategorier
Begravningsbyrå

Begravningsbyrå i Kalix

Letar du efter en begravningsbyrå i Kalix? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Öhmans Begravningsbyrå

Öhmans Begravningsbyrå driver en lokal verksamhet i Kalix och har sitt kontor centralt beläget i Kalix. Företaget har funnits på orten i över 100 år och har en lång och bred erfarenhet inom branschen. Byrån har ett nära samarbete med lokala samarbetspartners, som kan hjälpa till med blomsterarrangemang och catering vid begravningar.

Rådgivning och hjälp genom hela processen

Hos Öhmans Begravningsbyrå i Kalix kan man få hjälp med rådgivning och utformning av minnesstunder och begravningar. Detta inkluderar alltifrån val av kista och gravsten till försäkringsutredningar och den juridiska biten. Byrån erbjuder även den digitala tjänsten Minnessidor online, där familj, vänner och närstående kan dela minnena av den saknade.

Kontaktuppgifter:

Köpmannagatan 22
952 33 Kalix
Tel: 0923-102 01
E-post: info@ohmansbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lavendla

Lavendla är en begravningsbyrå i Kalix med god lokalkännedom och lång erfarenhet. Företaget hjälper till med planering, administration och juridik i samband med dödsfall och begravning. Lavendla arbetar med traditionella metoder och varmt bemötande i kombination med moderna digitala verktyg för att underlätta för anhöriga att planera.

Planera på tre olika sätt

Hos Lavendla kan anhöriga boka och planera en begravning på tre olika sätt: vid ett personligt möte med en rådgivare från begravningsbyrån, via telefon eller genom planeringsverktyget som finns tillgängligt på hemsidan. Rådgivaren har möjlighet att träffas både på kontoret i Kalix eller hemma hos de anhöriga. Rådgivaren är personlig och har hand om all planering och administration fram till begravningen.

Kontaktuppgifter:

Tel: 092 330 10 28
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja är en ny och modern begravningsbyrå som har haft sin verksamhet i Kalix sedan några år. De fokuserar på de anhörigas behov och erbjuder en möjlighet att ordna allt kring begravningen hemifrån. Det ger en mer trygg upplevelse utan tidspress vid planeringen av ceremonin.

Tjänster

På hemsidan går det att välja ett upplägg för begravningen, som sedan kan skräddarsys av de anhöriga så att den blir precis som de vill ha den. Om hjälp behövs vid planeringen går det bra att kontakta Wilja via telefon och mejl. De erbjuder en kostnadsfri offert för begravning i Kalix med omnejd. Ceremonin utformas sedan i samråd med präst eller borgerlig officiant.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå

Fenix Begravningsbyrå i Kalix erbjuder vackra och personliga begravningar, och ger närstående trygghet och transparens genom hela begravningsprocessen. Företaget bygger på förtroende och ett stort kundfokus, där man som kund ska känna att man har full kontroll över ceremoni och kostnader.

Enkelhet, service och fast pris

Fenix Begravningsbyrå har duktiga och erfarna rådgivare som hjälper till genom hela processen. På byråns kontor i Kalix kan man få hjälp med alltifrån planering av ceremoni och juridiska aspekter till arrangemang av tömning och städning av dödsbo. Byrån erbjuder enkla och överskådliga sammanställningar av kostnader med ett fast pris, så att man som kund känner att man har full kontroll. De erbjuder dessutom hembesök vid behov.

Kontaktuppgifter:
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida