Kategorier
Begravningsbyrå

Begravningsbyrå i Jämjö

Letar du efter en begravningsbyrå i Jämjö? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Amoria Jämsjö Begravningsbyrå

Det är redan år 1993 som Ronneby Begravningsbyrå slog upp portarna till sitt kontor. Elva år senare förvärvades Jämjö Begravningsbyrå och år 2006 öppnade man även ett kontor i Karlskrona. Ronneby Begravningsbyrå blev 2018 Amorias första e-begravningsbyrå. Idag är Amoria begravningsbyrå i Jämjö ett alternativ för den som söker ett praktiskt upplägg oavsett det är digitalt eller personligt.

”Trygga och enkla upplägg inför livets svåra stund”

Amoria begravningsbyrå i Jämjö erbjuder trygga och enkla upplägg inför livets svåra stund. Alternativ som baseras på erfarenhet och kunskap där den avlidne och de anhöriga står i centrum. All planering av begravningen och bokningen av kapell eller kyrka sker utifrån önskemål och behov.

Kontaktuppgifter:

Västra Riksvägen 6
373 72 Jämjö
Tel: 0455 – 500 70
E-post: jamjo@amoria.se
Till deras hemsida

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Jämjö är den kravlösa byrån som gör det enkelt att anordna en begravning på ett naturligt och bekvämt sätt i svåra tider. Det är en väletablerad begravningsbyrå som också finns i städer som Malmö och Alingsås. Man kan välja att antingen planera begravningen via webben eller ett fysiskt möte med byrån.

”Planera på ett modernt och flexibelt sätt”

Behöver man vända sig till en begravningsbyrå i Jämjö är Lavendla ett bra alternativ för den som vill planera begravningen på ett modernt och flexibelt sätt och man får alltid tillgång till personlig rådgivning samt juridisk hjälp vid behov. Kyrkliga begravningar kan äga rum i Ramdala kyrka, eller i Wämö kapell om man föredrar en borgerlig begravning.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0455-34 47 21
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida