Kategorier
Begravningsbyrå

Begravningsbyrå i Hultsfred

Letar du efter en begravningsbyrå i Hultsfred? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lavendla

Bor du i Hultsfred och behöver hjälp med din begravning så är Lavendla en begravningsbyrå du kan vända dig till. Här begravningsrådgivare som du kan ringa in och prata med, antingen via telefon eller på distans via datorn. Självklart går det att ordna fysiska möten också men ganska mycket gå att ordna digitalt via deras planeringsverktyg på nätet.

Lavendla strävar efter att ge dig praktisk hjälp så att du kan ordna med begravningen på ett vackert och värdigt sätt. Oavsett om det handlar om präst, minnesstunden, musik eller gravsättningen så kommer de att vara med dig hela vägen.

”Praktisk hjälp med begravningsceremonin”

Skulle du bestämma dig för att ha en kyrklig begravning så kan begravningsbyrå i Hultsfred hjälpa dig med det. Det finns flera kyrkor att välja bland och en populär plats är Hultsfreds kyrka som invigdes 1936. Där kan du hitta allt från kyrkogård till kapell och en väldigt vacker omgivning. I taket kan du se stilfulla takkronor i mässing som höjer atmosfären.

Utöver Hultsfreds kyrka finns även en kyrka från 1700-talet som heter Vena kyrka. Det här är en ganska stor kyrka med plats för ungefär 700 personer. Väggarna är målade i vit färg och taket är gjort i trä. Inredningen och detaljerna i lokalen är målade i grönt och det finns väldigt mycket oljemålningar i fina färger som lyser upp hela lokalen. Det här är en vacker plats att hålla ett sista farväl utav din anhörig.

Kontaktuppgifter:

Tel: 049530129
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Hultsfreds Begravningsbyrå
Storgatan 69
577 30 Hultsfred
Tel: 0495 – 107 20
E-post: info@hwbb.se
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå Hultsfred
Tel: 010-108 79 93
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida