Kategorier
Begravningsbyrå

Begravningsbyrå i Höganäs

Letar du efter en begravningsbyrå i Höganäs? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Höganäs är ett företag som kan hjälpa dig under ett av livets svåra stunder. När sorgen är som störst kan det kännas tryggt att det finns företag med erfarenhet och lokalkännedom som gärna följer dig genom hela processen att skapa en vacker begravningsceremoni för din anhörig. För att komma i kontakt med dem kan du ringa via telefon, boka ett fysiskt möte i någon av deras lokaler eller så kan du sköta allting via e-mail och nätet. Begravningsrådgivare står beredda att hjälpa dig när du ringer in.

”Välj mellan borgerlig eller kyrklig begravning”

En begravning kan hållas på många olika sätt. Några av det vanligaste sätten är en borgerlig begravning eller en kyrklig begravning. Ifall ni skulle vilja ha en kyrklig begravning så skulle du kunna ha den i Kyrkogårdskapellet. Det är en grön byggnad med ett väldigt vackert grönt plåttak och ett smakfullt designat klocktorn. Under begravningen kommer dessa klockor att vackert låta ut över hela kyrkogården. Inne i lokalen möts man av en varm och inbjudande miljö.

Lavendla begravningsbyrå i Höganäs kan även hjälpa till att anordna en vacker borgerlig begravning. Ni som anhörig kan välja fritt hur ni vill säga farväl till personen som har betytt väldigt mycket i era liv. Ifall ni vill kan ni bestämma allt från musik, gravsättning och mycket annat. Det som är det speciella med en borgerlig begravning är att alla religiösa föremål plockas bort från kapellet.

I Höganäs är det flera som väljer att ha Höganäs kyrkogård som platsen för sin sista vila. Där kan man se hur stora vackra ekar och bokträd ramar in hela kyrkogården. Det finns väldigt bra platser för urngravar och kistgravar och det är rofyllt hela året om.

Kontaktuppgifter:

Storgatan 46 A
263 31 Höganäs
Tel: 042-405 27 36
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Karlbergs Begravningsbyrå
Storgatan 22
263 37 Höganäs
Tel: 042 – 34 00 89
E-post: info@karlbergs.se
Till deras hemsida

Lindholms Begravningsbyrå
Storgatan 12
263 37 Höganäs
Tel: 042 – 33 34 80
E-post: info@lindholmsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå
Köpmansgatan 12 A
263 38 Höganäs
Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Höganäs
Tel: 010 – 33 33 623
E-post: info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida