Hitta Graven Karlstad

Vill du hitta graven i Karlstad? Då har du kommit helt rätt. Här kan du snabbt hitta gravplats i Karlstad.

På den här sidan visar vi alla kyrkogårdar i Karlstad och ger länkar till var och en av dem så att det är lätt för dig att få information om någon av deras gravplatser

Vi hoppas att om det finns släktingar eller vänner som har förlorat kontakten med någon de kände för många år sedan, så hoppas vi att de åtminstone nu kan återknyta kontakten med honom/henne igen genom dessa sidor.

Klicka här: Hitta Graven Karlstad

Hitta Graven Karlstad

Vad ska man tänka på när man vill hitta graven i Karlstad?

Om du råkar leta efter en grav i Karlstad kan du tänka på följande:

Hur gammal är den person som du ska besöka? Om de är äldre kanske du vill använda det första alternativet. Om de är yngre kanske du vill använda det andra alternativet.

Var är din älskade begravd? Om det är en större kyrkogård där det finns mycket utrymme vill du förmodligen välja det första alternativet. Om det bara är en eller två tomter där det är få tomter, vill du förmodligen välja det andra alternativet!

Hur hittar man en persons gravplats i Karlstad?

Om du vill hitta någons grav i Karlstad, Sverige, finns det några steg du kan ta. Först kan du besöka det svenska nationalarkivet för att hitta dödsattester för personer som dog i Karlstad. Därefter kontaktar du dem för att få information om var du kan hitta graven. De är också behjälplig om du vill ha mer information om hur du hittar släktingar som är begravda i Karlstad.

Var finns graven i Karlstad?

Detta är en svår fråga att besvara. I allmänhet finns gravarna på kyrkogårdar. Det kan dock finnas ett par undantag. Det kan finnas en grav utomhus utan gravsten, eller på någon annan plats i sorg.

Hur hittar jag någons gravplats i Karlstad?

Om du vill hitta en viss persons gravplats i Karlstad har du två alternativ. Du kan slå upp personens namn på någon av de lokala kyrkogårdarna eller så kan du kontakta kommunen för att få en lista över vilken person som är begravd var.

Hur tar jag reda på var någon är begraven i Karlstad?

Om du befinner dig i Karlstad finns det fyra sätt att ta reda på var någon är begravd:

  1. Du kan leta upp platsen för begravningen i en databas på nätet.
  2. Du kan kontakta den kyrka som de tillhörde och fråga om de har några register.
  3. Om den här personen föddes i Karlstad kan det finnas en gravsten i staden med deras namn på.
  4. Om den här personen föddes i Sverige på 1920-talet eller tidigare kan du kontrollera med stadshuset för att se om de har register över begravningar.

Karta över Karlstad

Vanliga frågor

Var finns graven i Karlstad?

Du kan hitta information om hur du hittar gravplatser iKarlstad på hemsidan här.

Hur hittar man en gravplats i Karlstad?

Alla gravplatser i Karlstad är samlade i det här registret och du kan hitta precis den du söker.

Relaterade sidor