Kategorier
Begravningsbyrå

Begravningsbyrå i Hässleholm

Letar du efter en begravningsbyrå i Hässleholm? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lavendla

I livets svåra stunder kan det ibland kännas tryggt att ha människor som kan hjälpa dig att anordna en vacker och värdig begravning. I Hässleholm finns begravningsbyrån Lavendla som är en fullservicebyrå som hjälper till med allt det praktiska kring begravningen. Du kan komma i kontakt med dem genom att ringa, mejla eller till och med använda deras planeringsverktyg på nätet.

Oavsett om du behöver hjälp med prästen, minnesstunden, gravsättningen eller blomsterarrangemangen skulle de kunna guida dig fram. Under en tid av sorg och saknad kan det ibland kännas tryggt att det finns en byrå som kan hjälpa dig att hylla din anhörig på ett vackert sätt.

”Praktisk hjälp att anordna en vacker begravning”

Själva begravningen kan både vara borgerlig eller kyrklig. Skulle du vilja att begravningen sker borgerligt så kan du hålla den i Hässleholms begravningskapell och även i Stoby kapell. I gravkapellet kommer du mötas utav en ljus atmosfär med vita väggar som skapar en alldeles speciell stämning.

För dig som är ute efter en kyrklig begravning finns det flera alternativ att välja på också. En populär plats är Hässleholms kyrka, som är en väldigt vacker byggnad i mörkt tegel. När du kommer in där kommer du mötas av ljusa rum som är smakfullt inredda. Skulle du däremot vilja ha en lite mindre ceremoni är alternativet att hålla den i Hässleholms gravkapell, som vi nämnt tidigare. Där kan en liten grupp på ca 30 personer få plats. I anslutning till lokalen finns det även bårtäcken i blå färger som ni kan låna.

Kontaktuppgiften:

Tel: 045-11 68 34
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fonus
Tingshusgatan 8
281 31 Hässleholm
Tel: 0451-856 45
E-post: hassleholm@fonus.se
Till deras hemsida

Anderssons Begravningsbyrå
Kristinehemsvägen 2
281 39 Hässleholm
Tel: 0451 – 100 81
E-post: info@anderssonsbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravning
Tel: 010-551 70 35
Frykholmsgatan 8 A
281 31 Hässleholm
Till deras hemsida

Lova Begravningsbyrå Hässleholm
Tel: 010 – 33 33 623
info@lovabegravning.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå
Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida