Begravningsbyrå i Dals-Ed

Letar du efter en begravningsbyrå i Dals-Ed? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lavendla

Föredrar man en smidig och modern begravningsbyrå i Dals-Ed kan Lavendla vara byrån att vända sig till. Där kan man få hjälp online eller via telefon, men även få boka ett fysiskt möte med en begravningsrådgivare om man hellre vill det. De är också verksamma på andra orter, bland annat Lidingö och Filipstad.

“Ordna med hela begravningen online”

Lavendla begravningsbyrå i Dals-Ed gör det möjligt att helt och hållet ordna med begravningen online. De erbjuder allt ifrån juridisk hjälp till detaljplaneringen, så som valet av olika utföranden på kistor och blommor. Välj själv om begravningen ska vara borgerlig eller ske i en kyrka, exempelvis Dals-Eds kyrka. Man kan alltid rådfråga sin personliga begravningsrådgivare om man behöver hjälp.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0534-14 20 05
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja Begravningsbyrå i Dals-Ed har varit verksamma sedan 2018 och har också kontor i bland annat Lund och Ystad. De hjälper anhöriga med alla frågor kring begravningsplanering, förberedelser, själva ceremonin och kringliggande juridiska frågor. Wilja ser sig som en modern byrå och det är de anhörigas behov som leder deras utveckling.

“Skräddarsy en stilfull ceremoni”

De anhöriga kan välja från en lista med olika upplägg, som “Akt med urna” och “Stilfull begravning”. Dessa kan sedan skräddarsys efter kundens vilja. Wilja Begravningsbyrå i Dals-Ed kan anordna begravningar i exempelvis Dals-Eds kyrka eller valfritt kapell. Ceremonin utformas i samråd med präst eller borgerlig officiant.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 96 59
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida