Begravningsbyrå i Bollebygd

Letar du efter en begravningsbyrå i Bollebygd? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lavendla

För den som letar efter en begravningsbyrå i Bollebygd där planeringen och bokningen kan ske på önskad plats är Lavendla ett alternativ. Allt från att boka kyrka till att planera minnesstund kan ske på ett praktiskt sätt där hela familjen har möjlighet att delta i planeringen. Begravningsbyrån i Bollebygd använder sig av ett enkelt och praktiskt planeringsverktyg direkt på hemsidan.

“Räkna ut pris online eller få offert från personlig rådgivare”

Samtliga tjänster som erbjuds av Lavendla begravningsbyrå i Bollebygd finns nämnda på hemsidan. Det går att räkna ut pris online eller att få en offert från en personlig rådgivare. Begravningsbyrån bokar den plats den avlidne eller anhöriga önskar till begravningen. I kommunen är det främst Bollebygds kyrka och Töllsjö kyrka som många använder för ceremonin.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0337-84 45 93
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå

Fenix Begravning finns på flera ställen i Sverige, till exempel i Alingsås och Borås. Byrån grundades för att ge de anhöriga full kontroll över begravningen. Begravningsbyrån i Bollebygd erbjuder ett fast pris och personlig rådgivning från rådgivare med god lokalkännedom. Begravningar kan bland annat ordnas i Olsfors kyrka eller andra kyrkor i området.

“Det är upplagt så att processen för att planera begravningen är så enkel som möjligt”

Begravningsbyrån i Bollebygd erbjuder till ett fast pris rådgivare som hjälper dig i så stor eller så liten utsträckning som du önskar. Planeringen av begravningen är upplagd så att det ska vara så enkelt som möjligt för dig, via personligt möte, telefonmöte eller via hemsidan. Begravningsbyrån kan hjälpa er med allt det praktiska kring begravningen.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja begravningsbyrå i Bollebygd gör det enkelt för sina kunder att planera sin begravning. Förutom att ha sin begravningsbyrå i Bollebygd har de även verksamhet i bland annat Norrköping och Piteå. Man kan sitta hemma framför datorn och planera allt, eller boka tid för ett fysiskt möte med en rådgivare.

“Online finns färdiga begravningspaket som du kan välja från”

Deras tjänster är flexibla och allt man behöver för att planera en begravning går att göra online, via telefon eller ett fysiskt möte med byrån. Dessutom kan man välja några av deras färdiga paket om man vill slippa all planering och behöver man juridisk hjälp och rådgivning ställer Wilja gärna upp med det också.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 96 59
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida