Begravningsbyrå i Bjästa

Letar du efter en begravningsbyrå i Bjästa? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Höga Kusten Begravningsbyrå

Höga kusten är en begravningsbyrå i Bjästa. De är auktoriserade och har mångårig erfarenhet av att ge råd kring allt som berör begravningar. Byrån startade sin verksamhet 1993 och finns också i Örnsköldsvik och Ullånger. De prioriterar den mänskliga kontakten med fokus på närhet, omtanke och trygghet.

“Hjälper till med allt det praktiska innan, under och efter begravningen”

Höga kusten tar hand om allt före, under samt efter begravningen, oavsett önskemål och prisnivå. De ger också juridisk hjälp vid dödsfall och hjälper till att upprätta testamente. Begravningsbyrån i Bjästa kan ordna begravningar i Löftets kapell, Nätra kyrka och andra lokala byggnader. Möte för planering av begravning kan ske i hemmiljö eller på den plats som känns bekvämt för de anhöriga.

Kontaktuppgifter:

Kyrkvägen 1
893 30 Bjästa
Tel: 0660 – 22 06 08
E-post: info@hogakustenbegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Lavendla

Begravningsbyrån i Bjästa erbjuder hjälp med både borgerliga och kyrkliga begravningar som planeras tillsammans med en personlig rådgivare med bred lokalkännedom och lång erfarenhet. Borgerliga begravningar anordnas i till exempel Löftets kapell Nätra och kyrkliga begravningar i till exempel Nätra kyrka. Lavendla är en modern begravningsbyrå som har utvecklats med de anhörigas behov i fokus.

“Mötet kan hållas på telefon eller hemma hos dig”

Begravningsbyrån i Bjästa erbjuder personliga rådgivare som hjälper till med allt kring begravningen. De kan även hjälpa till med juridiska frågor. Börja med att boka ett förutsättningslöst möte via deras hemsida. Mötet kan hållas via telefon, hemma hos dig eller i begravningsbyråns lokaler. På hemsidan finns det även möjlighet att få en offert online.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0660-30 90 24
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja begravningsbyrå i Bjästa har satsat på modern teknik för att underlätta för de anhöriga när de vill ordna begravning för sina närstående. Byrån som grundades 2018 har också verksamhet på orter som Varberg och Gnosjö. Hos Wilja kan man enkelt planera begravningen och utforma ceremonin tillsammans med en präst eller officiant.

“De anhöriga kan välja musiken som spelas under begravningsceremonin”

Begravningsbyrån i Bjästa hjälper de anhöriga hela vägen. De lokala kollegorna ansvarar för att kistan är på rätt plats i kyrkan eller kapellet. Bland de kyrkor man kan välja mellan finns bland annat Sidensjö kyrka. De anhöriga kan också välja musik som spelas under begravningen. Byrån hjälper gärna till med juridiska frågor.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 99 61
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida