Begravningsbyrå i Arlöv

Letar du efter en begravningsbyrå i Arlöv? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Fenix Begravningsbyrå

Fenix begravningsbyrå i Arlöv kom till när grundarna av byrån på egen hand upptäckte fel och brister i sättet som begravningarna anordnades runt om i landet – allt ifrån en komplicerad begravningsprocess till konstiga prissättningar. Därefter beslutade de sig för att starta sin egen byrå.

Det går att beställa färdiga paket”

Hos Fenix får du personlig service av hög kvalitet, enkel planering och ett garanterat fast pris. Det går bra att besöka kontoret i Arlöv, eller ordna allt via telefon eller online. På deras hemsida kan du även beställa något av deras färdiga paket för att göra processen extra snabb och enkel, men du kan självklart även skräddarsy din egna begravning.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-551 70 35
Drottninggatan 6C
212 11 Malmö
Till deras hemsida

Lavendla

Begravningsbyrån Lavendla i Arlöv är där man får all hjälp med att anordna en begravning på ett enkelt och smidigt sätt. De har bred lokalkännedom och kan därför anpassa begravningen helt efter kundens önskemål och man kan välja mellan både religiös eller borgerlig begravning.

En begravningsbyrå med lokalkännedom”

Ett möte med byrån är mycket okomplicerat. Det kan ske per telefon, i deras lokal i Arlöv eller hemma hos kunden. Det går också bra att få en offert direkt online. Man får en personlig rådgivare som hjälper till igenom hela processen och förutom hjälp med att anordna allt med begravningen kan de även erbjuda juridisk hjälp av olika slag.

Kontaktuppgifter:

Slussplan 5
211 30 Malmö
Tel: 040-645 50 66
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja i Arlöv är en begravningsbyrå där det går att ordna begravningar hemifrån. Det finns möjlighet att utgå från byråns färdiga upplägg, alternativt att själv skräddarsy ett. Byrån har god lokalkännedom och lång erfarenhet, vilket gör dem väl lämpade att assistera de anhöriga. Genom att skicka e-post eller att ringa går det att få hjälp med alla förberedelser.

“Väl lämpade att assistera de anhöriga”

Wiljas webbtjänst låter kunden välja ett upplägg som sedan skräddarsys i nästa steg. Byrån i Arlöv har rådgivare som tar emot samtal och e-post. Det går att få en kostnadsfri offert på internet kring det som kunden behöver hjälp med. De anhöriga kan också träffa en präst eller borgerlig officiant för att planera begravningen.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida