Kategorier
Begravningsbyrå

Begravningsbyrå i Asarum

Letar du efter en begravningsbyrå i Asarum? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lavendla

Lavendla begravningsbyrå i Asarum grundades av Jakob Nordström år 2014 med visionen att skapa en modern begravningsbyrå. Nordström hade upptäckt stora brister i branschen gällande öppenhet mot de anhöriga, både gällande prissättning och det praktiska kring en begravning. Han grundade därför Lavendla vars främsta ledord är öppenhet och kundnöjdhet. Företaget finns på många platser runt om i Sverige.

Företagets tjänster

Hos Lavendla begravningsbyrå i Asarum får du en personlig rådgivare med god lokalkännedom och lång erfarenhet. Din personliga rådgivare hjälper dig genom hela processen, från planering till genomförande. Du får själv välja det sätt som passar dig bäst för att planera begravningen; ett personligt möte, möte via telefon eller använd planeringsverktyget på hemsidan.

Kontaktuppgifter:

Tel: 0454-22 63 03
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja begravningsbyrå i Asarum är en trygg och modern byrå. Här kan anhöriga ordna en begravning från tryggheten i sitt hem, utan att behöva känna tidspress i valprocessen. Målet är att driva en verksamhet utan höga arvoden för de anhöriga som själva vill planera begravningen, till exempel vid en lägre budget.

Tjänster

Hos Wilja kan man först välja ett eget upplägg och sedan skräddarsy det efter sina önskemål. Det går bra att ringa, maila eller fylla i ett formulär på hemsidan för att få kontakt. Wilja begravningsbyrå i Asarum erbjuder kostnadsfri offert och assisterar från första början tills begravningsakten är över. Möte med präst eller borgerlig officiant ingår för utformning av ceremonin.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 91 12
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida