Kategorier
Begravningsbyrå

Begravningsbyrå i Arvidsjaur

Letar du efter en begravningsbyrå i Arvidsjaur? Här hittar du alla som finns. Klicka på länkarna nedan för att läsa om dem:

Lavendla

Lavendla i Arvidsjaur är en modern begravningsbyrå, med fokus på de anhörigas behov. En personlig begravningsrådgivare finns till hands för att hjälpa till med frågor. Byrån har också en juridisk avdelning. Lavendla har funnits på orten sedan 2014, har god lokalkännedom och kan ordna begravning i lokala kyrkor och kapell.

”Begravningen kan planeras hemifrån utan tidspress”

Hos Lavendla går det att boka ett förutsättningslöst möte på kontoret i Arvidsjaur, eller hemma hos er. Det går också bra att hålla mötet över telefon. Begravningen kan planeras hemifrån utan tidspress. Lavendla erbjuder kyrklig begravning med präst enligt Svenska Kyrkans ordning, eller med ceremoni enligt andra kyrkosamfund. Byrån anordnar också borgerliga begravningar, där ceremonin kan ledas av en officiant eller nära vän.

Kontaktuppgifter:

Tel: 09-60 48 08 63
E-post: info@lavendla.se
Till deras hemsida

Wilja Begravningsbyrå

Wilja begravningsbyrå i Arvidsjaur har medarbetare med lång erfarenhet från branschen, trots att byrån endast funnits på orten i några år. De har utgått från de anhörigas behov när de utvecklat verksamheten. Byrån stöttar i alla frågor kring planering, de förberedelser som behövs, begravningsceremonin och de juridiska frågorna.

”Anpassar ceremonin så att den blir precis som de anhöriga vill”

Det finns flera upplägg att först välja mellan när man som anhörig ska planera begravningen. Därefter går det att skräddarsy dessa, och anpassa ceremonin så att den blir precis som de anhöriga vill. Wiljas kontor i Arvidsjaur har öppet för besök alla vardagar, och går att nå via både telefon och e-post.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-108 92 66
E-post: info@wiljabegravningsbyra.se
Till deras hemsida

Fenix Begravningsbyrå

Fenix Begravningsbyrå i Arvidsjaur använder sig av avancerad teknik vilket underlättar för de anhöriga när de ska planera begravningen. På det lokala kontoret arbetar rådgivare som tar helhetsansvar och hjälper med alla frågor som kan uppkomma. De anhöriga väljer om de vill få hjälp i hemmet eller vid ett möte på kontoret.

”Möte med en präst som hjälper till med att utforma ceremonin”

Gratis rådgivning och offert går att få via telefon, internet eller på kontoret. Därefter sker ett möte med en präst som hjälper till med att utforma ceremonin. Det finns flera begravningspaket som de anhöriga kan välja mellan, från direktkremation till klassisk ceremoni. På hemsidan går det att se kyrkor, begravningsplatser, församlingshem och kapell i Arvidsjaur.

Kontaktuppgifter:

Tel: 010-551 70 35
Till deras hemsida